ANTALYA / MANAVGAT - Çeltikci İlkokulu

Çeltikci İlkokulu

Çeltikçi İlkokulu Manavgat / ANTALYA
Vizyon
Çeltikçi İlkokulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
Başarılar
1-Yuz Temel Eser Kitap Okuma yarışması İl Birinciliği. 2-Bu Benim Eserim Proje yarışması 2011 Antalya Bölge Finali 3-Bu Benim Eserim Proje yarışması 2013 yılı Isparta Bölge Finali
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tekli)
Şehir içi servislerle ulaşım yapılabilmektedir.
servis vardır
Çeltikçi mahallesi
Manavgat ilçe merkezine uzaklık 1 km.